Actualitatea ambasadei

Campania națională “Informare acasă! Siguranță în lume!” a ajuns în județul Satu Mare

Secretarul de stat Lilla Debelka, din cadrul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, a prezentat campania națională “Informare acasă! Siguranță în lume!” în județul Satu Mare.

Evenimentul a avut loc astăzi, 11 mai a.c. la Colegiul Național “Ioan Slavici” din Satu Mare, în prezența a 200 de elevi, profesori, reprezentanți ai asociațiilor de părinți și directori ai liceelor din teritoriu.

„Campania noastră din acest an își propune să vă fie alături cu informații care să vă fie de folos în adevăratul sens al cuvântului și de aceea mobilizarea instituțională este exemplară. Avem și câte două evenimente pe zi în județe diferite, alături de partenerii noștri din campanie, fapt care arată implicarea instituțiilor noastre, precum si dorința de a vă întâlni și de a dialoga” a subliniat Lilla Debelka.

La eveniment au mai participat ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, prefectul județului Satu Mare, Darius Filip, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, senatorul Gabriel Leș, Consulul General al României la Gyula (Ungaria), Florin Vasiloni, precum și reprezentanți ai IJP, ITM, AJOFM și ai Inspectoratului Școlar Județean.

Campania continuă în cele 41 de județe ale României.

 

 

 

 

 

 

Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul Ministerului pentru Românii de pretutindeni: