Home

Cuvânt de Bun Venit

 Dragi vizitatori,

Fiți bineveniți pe pagina de internet a Ambasadei României în Republica Moldova!

Vă propunem aici informații utile despre România și Republica Moldova, despre colaborarea noastră bilaterală, despre proiectele în curs și planurile noastre de viitor. Din cele pe care le veți putea găsi la această adresă, cred că veți înțelege cu ușurință că Bucureștiul și Chișinăul au astăzi, mai mult decît oricînd, o relație dinamică și promițătoare, orientată către susținerea aspirațiilor fundamentale ale cetățenilor noștri și către integrarea europeană a Republicii Moldova.

Veți putea de asemenea cunoaște mai bine serviciile de care puteți beneficia din partea Ambasadei. Veți afla, de pildă, că ne ținem la dispoziția investitorilor din ambele state care au proiecte economice. Veți lua cunoștință cu procedurile necesare pentru obținerea unor servicii consulare, fie că e vorba de redobîndirea cetățeniei române, de obținerea unei vize sau de realizarea unor acte de stare civilă și notariale. Veți putea fi informați, în fine, despre posibilitatea de a studia în România sau de a realiza proiecte cultural-științifice bilaterale.

Vă invităm, prin urmare, să zăboviți pe această pagină de internet și, de asemenea, să ne faceți părtași impresiilor sau sugestiilor Dumneavoastră (la adresa chisinau@mae.ro).

 

Vizită de lucru la șantierul de restaurare a Sălii cu Orgă

23.02.2017

Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță, și ministrul Culturii al…

Vernisarea expoziției ”Drepți Între popoare” la Muzeul Național de Artă al Moldovei

21.02.2017

Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță, a vernisat marți, 21 februarie…

Vernisarea expoziției ”Drepți între popoare”

17.02.2017

Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță, va participa marți, 21…

În atenția celor care au depus proiecte de finanțare la DPRRP spre finalul anului 2016

16.02.2017

Ambasada României în Republica Moldova informează că Ministerul pentru Românii de…